kontakta oss för alla sorts städjobb

Jobba som städare?

Arbeta för en städfirma eller hitta ett städjobb på egen hand?

Det är rätt fantastiskt då man tänker på hur mycket pengar man kan tjäna på att göra sådant som andra inte vill göra. Exempelvis så kan du tjäna en hel del på att ta på dig städjobb. Ja, det kanske inte är särskilt glamoröst och det är ett tufft jobb, men när du får sedlarna viftade framför ögonen så kan det vara värt uppoffringen.

Även i dåliga ekonomiska tider så behöver folk tryggheten av sitt hem. Och de behöver ett rent hem. Glöm inte att de också arbetar inom deras fält av expertis och kanske helt enkelt inte har tid att städa och organisera hemmet då de kommer hem. Det är där du kommer in för att göra deras liv enklare. Vad någon kanske inte tycker om att göra, kan en annan tänka sig att göra om priset är rätt.

Hemstädning

På tal om pengar, om du funderar över att ge dig in i städindustrin eller som hushållerska, så måste du först bestämma dig för om du vill arbeta för en städfirma eller pröva lyckan på egen hand. Det finns fördelar och nackdelar med båda.

Om du arbetar för en städfirma så är det mycket enklare att få städjobb eftersom företaget skickar ut dig varhelst du behövs. Om du arbetar på egen hand så kan det vara svårare att hitta kunder. Många kunder föredrar att välja säkerheten som en städfirma ger eftersom det är ett stort företag, eftersom många är rädda för att ha främlingar i huset. Det får kunderna att känna sig tryggare eftersom företaget redan gjort bakgrundskontroller på sina anställda. Om du vill skaffa städjobb på egen hand så hjälper det dig mycket om du ser till att försäkra dig. Ha dessutom många referenser tillgängliga som stryker hur pålitlig, hårt arbetande och ärlig du är.

Fördelen med att ha din egen städfirma är att du får behålla all vinst själv. En städfirma kanske skickar ut dig på fler jobb, men de tar också en stor del av vinsten. Eftersom du har låga omkostnader så behöver du inte ta så mycket för dina tjänster av dina kunder, som många av de stora företagen gör, och det gör dina priser väldigt attraktiva. Och trots att du har lägre priser än andra städfirmor så är ändå pengarna du får ut i slutändan mer, än om du skulle jobba för någon annan.

Det kan vara svårt att få städjobb på egen hand i början, men så fort du byggt upp din egen kundbas och ryktet sprider sig om dina städtjänster, så kommer allt bli enklare. Ganska snart så har du så mycket jobb som står på kö att du inte vet hur du ska hinna med, och kanske måste utöka företaget!

Kontakta oss på Flyttstädning Falkenberg om du är intresserad av städyrket